Privaatti

Me tarjoamme Sinulle uutta Privaatti -valmennusta. Tämä palvelu räätälöidään juuri Sinulle sopivaksi. Me autamme Sinua löytämään omat vahvuutesi sekä paikan, missä pääset tekemään mitä osaat ja mistä tykkäät. Yhteisenä tavoitteenamme on löytää Sinulle palkkatyö.

PRIVAATTI -valmennuksessa saat oman henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua työllistymisen karikoissa. Valitsette yhdessä sinulle sopivat kokonaisuudet valikoimastamme. Valittavissa on muun muassa:

  • CV ja työhakemus -valmennus
  • osaamisen tunnistaminen Kokkotyö- säätiön työosastoilla
  • ryhmävalmennus
  • ammatinvalinnan ohjaus ja tulevaisuuden suunnittelu
  • piilotyöpaikkojen etsiminen yhdessä valmentajan kanssa
  • oman kontaktiverkoston hahmottaminen
  • työkokeilupaikan löytyminen hyödyntäen Kokkotyö-säätiön sekä yhteistyö- kumppaneiden valmista yritysyhteistyöverkostoa.

Joillekin Privaatti -valmennus voi olla muutaman kuukauden työkokeilu Kokkotyö-säätiöllä ja yhdessä suunniteltujen tavoitteiden avulla osaamisen lisääminen. Ja tämän uuden osaamisen myötä työllistyminen avoimeen työpaikkaan.

Jollekin toiselle Privaatti voi olla draamaharjoitteiden tekemistä ja niiden kautta itsevarmuuden lisääntymistä ja edelleen työhaastatteluissa paremmin pärjäämistä. Ja sieltä voi se työpaikka löytyä.

Joku kolmas uskaltaa kertoa omat unelmansa. Juuri sen perusteella valmentaja löytää alan työpaikan ja tsemppaa niin hyvin työhaastatteluun, että työpaikka on taskussa.

Privaatti-valmennus kestää puoli vuotta. Se on kuin kuuden kuukauden personal trainer, joka juoksee rinnallasi työnhaussa.

Välillä otetaan spurtteja yhdessä, välillä valmentaja huutaa kauempaa. Ja välillä tehdään jotain ihan outoa, jonka hyödyn ymmärtää vasta myöhemmin, kun maaliviiva on ylitetty